Μαγειρική Χρήση

ΜΕΝΟΥ

Μαγείρεμα: ταχύτητα και νοστιμιά.

Το μαγείρεμα με φυσικό αέριο είναι διαδεδομένο σε όλη την Ευρώπη και αντικατέστησε όλες τους άλλους τρόπους μαγειρέματος.

Οι εστίες είναι έτσι κατασκευασμένες ώστε να παρέχουν αμέσως τη ζητούμενη θερμότητα σε αντίθεση με τις συσκευές που χρησιμοποιούν ηλεκτρική ενέργεια.

Κάθε τροφή απαιτεί το δικό της χρόνο ψησίματος. Η κουζίνα φυσικού αερίου χάρη στην δυνατότητα ρύθμισης της φλόγας είναι σε θέση να εγγυηθεί τη σωστή θερμοκρασία για κάθε φαγητό.